02/04/2015 - Επισκέψεις στελεχών Ευρωπαϊκών Μη- Κυβερνητικών Οργανώσεων στο «Σπίτι του Εθελοντή» και στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Europe Direct Δήμου Λάρνακας

Η Οργάνωση SEAL CYPRUS διοργάνωσε στη Λάρνακα Σεμινάριο για στελέχη Μη- Κυβερνητικών Οργανώσεων από 11 χώρες, με τίτλο “Make an Impact!”  και θέμα την ενδυνάμωση των οργανώσεων που ασχολούνται με τη Νεολαία.

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου, τα στελέχη των Οργανώσεων επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας, όπου ενημερώθηκαν από την Υπεύθυνη του Κέντρου κ. Μυρτώ Κατσούρη για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης. Επίσης, έγινε ενημέρωση και από το Συμβούλιο Νεολαίας, σχετικά με τον «Διαρθρωμένο Διάλογο για τους Νέους». Την  Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, επισκέφθηκαν το «Σπίτι του Εθελοντή» του Δήμου Λάρνακας, όπου συναντήθηκαν με εκπροσώπους Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Την επίσκεψη χαιρέτησε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη- Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λάρνακας κ. Φλώρος Νικολάου.

Κατά τη συνάντηση, η εκπρόσωπος της SEAL CYPRUS, κ. Άννα Δαλώση εξέφρασε εκ μέρους των μελών της Οργάνωσης, την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Λάρνακας ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2018.

Το Σεμινάριο χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, μέσω του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.