24/11/2015 - 19ος Γύρος Λάρνακας 15/11/2015

Με την συμμετοχή άνω των 500 αθλητών και αθλητριών από την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό, διεξήχθη με επιτυχία ο «19οςΓύρος Λάρνακας».

Ο ετήσιος διεθνής αγώνας δρόμου, με την ονομασία «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ» οργανώθηκε από τον Δήμο της πόλης του Ζήνωνα σε συνεργασία με το Σωματείο δρομέων “Περικλής Δημητρίου”, το Σύνδεσμο Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας και τη κοινοτική Αστυνόμευση Κιτίου.

Νικητής στην κατηγορία των ανδρών ήταν ο Γιώργος Ττοφή, ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Mentaeva Zarina.  Τους νικητές βράβευσαν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης και ο Marketing Manager της Megabet Plus, Γιώργος Χαλλουμής.

Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία της συμμετοχής τους σε μια διαδρομή κλειστή για όλα τα οχήματα στο πανέμορφο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας, στις πιο κάτω αποστάσεις:

-6 χιλιόμετρα για αθλητές και αθλήτριες 13 μέχρι 103 ετών
-1 χιλιόμετρο για παιδιά 9-12 ετών
-500μ. για μικρά παιδιά 6-8 ετών
-100μ. για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Χρυσός χορηγός ήταν η Megabet Plus, χορηγοί οι εταιρείες Αδελφοί Χρίστου, Multiclima, Perfect You, Kleima και Ράδιο Εφ Εμ ενώ υποστηρικτές ήταν και φέτος ο ΚΟΑ, η πολιτική Άμυνα και το ίδρυμα Άγιος Λάζαρος.

Στον αγώνα εργάστηκαν περισσότεροι από 100 εθελοντές όλων των ηλικιών.

Νικητές στο κεντρικό αγώνισμα των 6000 ήταν οι εξής:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

1)     Mentaeva Zarina – Dromea Racing
2)     Πέτρου Ιωάννα - ΓΣΕ
3)     Χριστίνα Χιώτη – Περικλής Δημητρίου

ΑΝΤΡΕΣ:

1)      Γιώργος Ττοφή – ΓΣΕ
2)     Αβραάμης Αβραάμ – Αστυνομία Κύπρου
3)     Σταύρος Σάββα – Αμερικάνικη Ακαδημία