24/04/2013 - Επίσκεψη εκπροσώπων της Ένωσης Αγωνιστών Αμμοχώστου ΕΟΚΑ 1955 – 59

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εκπροσώπων της Ένωσης Αγωνιστών Αμμοχώστου ΕΟΚΑ 1955 - 59, Τμήματος Λάρνακας, στο γραφείο του Δημάρχου κ. Ανδρέα Λουρουτζιάτη.

Σκοπός της επίσκεψης, ήταν η παράδοση από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Ζαχαρία Παναγίδη, επιταγής ύψους 1,200€ για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, ευχαριστώντας τον Πρόεδρο για τη φιλοπόλιδα προσφορά της Ένωσης, συνεχάρη όλα τα Μέλη και ανέφερε ότι η προσφορά τους στις ημέρες μας είναι τόσο σημαντική, όσο  εκείνη που πρόσφεραν το 55-59.

Όπως αγωνίστηκαν για το καλό όλης της Κύπρου τότε, σήμερα αγωνίζονται για το καλό των συνανθρώπων μας.

Επίσης ανέφερε ότι η ανταπόκριση και η ευαισθητοποίηση της Ένωσης Αγωνιστών Αμμοχώστου ΕΟΚΑ 1955 – 59, Τμήματος Λάρνακας, είναι συγκινητική ειδικότερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα για τη συλλογή όσο το δυνατό περισσοτέρων αγαθών με την ουσιαστική προσφορά των δημοτών, προς τις οικογένειες  που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στέλλοντας το μήνυμα υποστήριξης και βοήθειας.

Σημειώνεται ότι η Ένωση Αγωνιστών Αμμοχώστου ΕΟΚΑ 1955 – 59 Τμήμα Λάρνακας, έχει συνεισφέρει και στο παρελθόν και  συγκεκριμένα τον περασμένο Σεπτέμβριο επιταγή 400€ για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.