10/12/2013 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι οι Υπηρεσίες του βρίσκονται σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθουν σε πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται να αρχίσουν από απόψε και να επιδεινωθούν αύριο Τετάρτη.

Συγκεκριμένα όλες οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, Συνεργεία και Λειτουργοί του Δήμου Λάρνακας βρίσκονται σε επιφυλακή αφού οι προσβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας δείχνουν ότι η κατάσταση πιθανό να είναι δύσκολη.

Ο Δήμος Λάρνακας βρίσκεται σε συνεννόηση με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες  και συγκεκριμένα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρνακας.

Σήμερα, διενεργήθηκε επιθεώρηση από τον Διευθυντή της Μαρίνας Λάρνακας στα σκάφη της Μαρίνας Λάρνακας ύστερα από ενημέρωση που έδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία, για ανεμοθύελλα, η οποία αναμένεται να πλήξει κυρίως τη Λάρνακα.

Οι δημότες της Λάρνακας προτρέπονται για τη δική τους ασφάλεια αλλά και τη ασφάλεια των διερχομένων να επιβεβαιώσουν τη στερεότητα κατασκευών τους όπως ηλιακών θερμοσιφώνων και ντεπόζιτων νερού, γκαράζ, διαφημιστικών πινακίδων, κεραμιδιών ή άλλων οικοδομικών επιχρισμάτων καθώς και δέντρων που πιθανόν να αποκοπούν ή ξεριζωθούν.

Σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο, στην περιοχή αναμένεται να πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι έντασης 7 - 8 μποφόρ με ταχύτητα 80 χιλιομέτρων την ώρα.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με του ακόλουθους Λειτουργούς επιφυλακής:

- κ. Γρηγόρη Κοιλιάρη, Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Λάρνακας, αρ. τηλ. 99459802

- κ. Αντώνη Χριστοφή, Τμήμα Κήπων και Πάρκων Δήμου Λάρνακας, αρ. τηλ. 99688355

ΛΑΡΝΑΚΑ, 10 Δεκεμβρίου 2013