19/04/2016 - Αεροψεκασμοί στη Λάρνακα

Ο Δήμος Λάρνακας ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών και κατόπιν έγκρισης του Τμήματος Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας και των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Κράτους, θα διενεργήσει αεροψεκασμούς στην περιοχή των Αλυκών (από τις Καμάρες μέχρι το Παρατηρητήριο Πουλιών παρά το Παττίχειο Αμφιθέατρο) την Παρασκευή 22/04/2016, από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 10:00 π.μ. για καταπολέμηση των κουνουπιών.

Οι αεροψεκασμοί θα επιχειρούνται σε χαμηλό ύψος για καλύτερα αποτελέσματα και θα διεξάγονται με τη χρήση βιολογικών παρασκευασμάτων. Θα χρησιμοποιηθεί το αεροσκάφος της Μονάδας Πτητικών Μέσων του Τμήματος Δασών τύπου “Thrush 550”, κίτρινου χρώματος και αρ. εγγραφής FD-2.

Κατά την ώρα των αεροψεκασμών το μονοπάτι της φύσης από τις Καμάρες μέχρι το Στρατόπεδο της Αλυκής θα είναι κλειστό για το κοινό το οποίο παρακαλείται όπως συνεργάζεται με τους αρμόδιους Λειτουργούς του Δήμου.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λάρνακας στα τηλέφωνα 24816559 και 24816557.