03/04/2020 - Δελτίο Τύπου 6-12/4/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

612/04/2020

www.larnaka.org.cy

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου πληροφορεί το κοινό ότι, ενόψει του Διατάγματος περιοριστικών μέτρων, κατά την τρέχουσα περίοδο θα διεξάγει συντηρήσεις Δημοτικών Υποστατικών και άλλες επιτρεπόμενες εργασίες.

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Η Γραμματεία του Δήμου Λάρνακας πληροφορεί το Κοινό ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι ακόλουθες προσφορές:

 

Αρ. Διαγωνισμού  2/2020

Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Δημοτικό Πάρκο Σαλίνα».

Ημερ. Λήξης: 29/05/2020

 

Αρ. Διαγωνισμού 101/2019

Ο Δήμος Λάρνακας ζητά προσφορές για την σύναψη σύμβασης παραχώρησης του Δημοτικού Τεμαχίου με αρ. 550 (Φ/Σχέδιο XLI/57.1.III) – Τμήμα 4, Ενορία Σκάλα, που βρίσκεται στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως στη Λάρνακα, για την κατασκευή και λειτουργία πολυώροφου χώρου στάθμευσης.

Ημερ. Λήξης: 24/04/2020

 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ
των ημερομηνιών 6 – 10/04/2020 θα πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια, δρόμους και πανγκέτα στους Προσφυγικού Συνοικισμούς Κόκκινες και Τσιακιλερού.

 

Παράλληλα θα συνεχίζεται ο καθαρισμός και η απομάκρυνση φυκιών από το Αλιευτικό Καταφύγιο (Ψαρολίμανο) – Καστέλλα και την παραλίας Φοινικούδων.

 

Κατά την τρέχουσα εβδομάδα έχουν καθαριστεί επιπρόσθετα, η περιοχή που περικλείεται από τα φώτα τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας προς την Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τα φώτα τροχαίας Αμερικάνικής Ακαδημίας, Λουκή Δ. Πιερίδη, Λεωφόρο Αρτέμιδος από τον κυκλικού κόμβο Δημοτικού Κήπου μέχρι τα φωτά τροχαίας Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, Λεωφόρος Φανερωμένης προ του Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου και Παύλου Βαλσαμάκη μέχρι την Λεωφόρο Αθηνών (Εμπορικό Κέντρο).

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ο Δήμος Λάρνακας ανακοινώνει ότι η περίοδος αποπληρωμής των Δημοτικών Φορολογιών έληξε στις 31 Ιανουαρίου 2020.

 

Σε μη εξοφλημένους λογαριασμούς θα επιβληθεί πρόσθετη επιβάρυνση 10% επί του οφειλόμενου ποσού, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.  

 

Η εξόφληση τους γίνεται στα Γραφεία του Δήμου Λάρνακας, σε όλες τις Τράπεζες και μέσω του διαδιχτύου και της JCC.

 

Οι Δημότες παρακαλούνται όπως εξοφλήσουν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους προς αποφυγή πρόσθετης επιβάρυνσης και όπως ενημερώνονται για τυχόν δικαιώματα τους.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

http://larnakaregion.com/newsletter/newsletter_2019_12_10.html

 

Για τυχόν παράπονα και εισηγήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 80006500.