27/05/2020 - Διαδικτυακή Συζήτηση με τους πολίτες με θέμα «Πράσινη Συμφωνία στην ΕΕ και Αειφόρος Ανάπτυξη στην Κύπρο»

Διαδικτυακή Συζήτηση με τους πολίτες με θέμα «Πράσινη Συμφωνία στην ΕΕ και Αειφόρος Ανάπτυξη στην Κύπρο»,  συνδιοργανώνουν την Τετάρτη, 3 Ιουνίου το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα της Ευρώπης.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί από τις 5:30 μέχρι τις 7:30 μμ.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο Ευρωβουλευτής κ. Δημήτρης Παπαδάκης από την Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Αναπληρωματικό Μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων, η Επίτροπος Περιβάλλοντος, κ. Κλέλια Βασιλείου και ο Δήμαρχος Λάρνακας και Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων κ. Ανδρέας Βύρας.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Κέντρου Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας στο Facebook, του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αλλά και πριν από αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στέλνουν τα ερωτήματά τους.

Συντονιστείτε στο
https://www.facebook.com/eudirectlarnaca

https://www.facebook.com/ep.cyprus/

https://www.facebook.com/EpitroposPerivallontos/

Μπες στην συζήτηση και έκφρασε κι εσύ τα ερωτήματα σου και τους προβληματισμούς σου ως ενεργός πολίτης. Στείλε τις ερωτήσεις σου από πριν μέσω εμαιλ στο europedirectlarnaca@cytanet.com.cy μέχρι τις 2 Ιουνίου.