09/12/2015 - Διανομή τροφίμων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στους κατόχους καρτών Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ειδικότερα στην προσπαθειών να ενισχύσει τις δυσπραγούντες οικογένειες, για την περίοδο των εορτών, θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων, τόσο για τα Χριστούγεννα, όσο και για την Πρωτοχρονιά.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη,  23 Δεκεμβρίου 2015, μεταξύ των ωρών 7.30 π.μ. –12.30 μ.μ., θα διανεμηθούν μόνο στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, προμήθειες για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι και την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015, τις ίδιες ώρες, θα διανεμηθούν και πάλι στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, προμήθειες για το Πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι.

Πέραν των συνηθισμένων τροφίμων θα δοθούν επίσης  για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι, κοτόπουλο, ρύζι, μακαρόνια και πατάτες, αυγά λαδί, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και κρασί. Για το Πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι, χοιρινό σουβλάκι και ραβιόλες.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας (Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας).

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Ν. Λουρουτζιάτης και το Δημοτικό Συμβούλιο, ευχαριστεί όλους τους Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας για την ανιδιοτελή προσφορά τους, οι οποίοι  αποδεικνύουν καθημερινά  ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, η αγάπη και η προσφορά προς την πόλη μας, αλλά και προς τον συνάνθρωπό μας, είναι αξίες βαθιά ριζωμένες μέσα μας. Ο μήνας Δεκέμβριος είναι μήνας «Αλληλεγγύης» και η συλλογή όσο το δυνατόν περισσοτέρων αγαθών για τις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη αποτελεί μέγιστη ένδειξη αλτρουισμού.