23/12/2014 - Δωρεάν μεταφορά του κοινού με λεωφορείο της εταιρείας "ΖΗΝΩΝΑ"

Ο Δήμος Λάρνακας ανακοινώνει ότι για τη διευκόλυνση του κοινού κατά τις μέρες της πεζοδρόμησης του Εμπορικού Κέντρου, 20-21 Δεκεμβρίου 2014 και 27-28 Δεκεμβρίου 2014, έχει διευθετηθεί με την Εταιρεία Λεωφορείων Λάρνακας «ΖΗΝΩΝΑΣ», δωρεάν μεταφορά του κοινού μέσα από την ακόλουθη διαδρομή και στάσεις:

Χώρος Στάθμευσης Αρχής Λιμένων, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου, Λεωφ. Αθηνών, οδός Παύλου Βαλσαμάκη, Λεωφ. Φανερωμένης, οδός Αδώνιδος, οδός Σταδίου, οδός Σουρουκλή, οδός Αποστολίδου, οδός Κωνσταντίνου Καλογέρα, Λεωφ. Γρηγόρη Αυξεντίου και κυκλικά ξανά από το Χώρο Στάθμευσης Αρχής Λιμένων.

Υπενθυμίζεται ότι οι οδοί Ερμού, Ζήνωνος Πιερίδη, Τμήμα της οδού Ζήνωνος Κιτιέως και όλοι οι κάθετοι δρόμοι που οδηγούν προς αυτές, θα παραμείνουν κλειστοί μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. – 9.00μ.μ.

Επίσης, για τις μέρες της πεζοδρόμησης του Εμπορικού Κέντρου, 20-21 Δεκεμβρίου 2014 και 27-28 Δεκεμβρίου 2014, θα προσφέρονται για δωρεάν στάθμευση, οι χώροι του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου Κύκλος Α’  (Λεωφόρος Φανερωμένης), του Κοινοτικού Κέντρου (οδός Αδώνιδος) και του Ευρυβιάδειου Γυμνάσιου (οδός Λουκή Ακρίτα και Κυριάκου Μάτση).

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας θέλοντας να συμβάλει στην αναζωογόνηση του Εμπορικού Κέντρου, αποφάσισε όπως η στάθμευση στους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης (παρκόμετρα και οι μηχανές pay and display) στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, θα είναι δωρεάν, μέχρι και 7 Ιανουαρίου 2015.

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων, θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, καθ’ όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών διευθετήσεων.

Τονίζεται ότι η παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 19 Δεκεμβρίου 2014