05/09/2016 - ΔΩΡΕΑΝ έλεγχοι ενεργειακής κατανάλωσης σε νοικοκυριά και εκπτωτικά κουπόνια για ηλεκτρικές συσκευές καλής ενεργειακής απόδοσης

Ζητήστε σήμερα να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα στο σπίτι σας!

Ο Δήμος Λάρνακας συμμετέχει στο Πρόγραμμα FIESTA, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη (Intelligent Energy Europe) και στοχεύει στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης κυρίως στη χρήση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης και στη συνεπαγόμενη μείωση εκπομπών CO2. Αφορά οικογένειες με παιδιά που οι ανάγκες τους σε θέρμανση και ψύξη είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Μέσω του προγράμματος FIESTA, τα μέλη των οικογενειών με παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, θα ενθαρρυνθούν να αλλάξουν ή/ και να βελτιώσουν τις καθημερινές τους συνήθειες, ώστε να γίνουν ενεργειακά αποδοτικότερες. Στη Λάρνακα ιδρύθηκε και λειτουργεί το FIESTA Energy Help Desk το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διενέργεια ελέγχων ενεργειακής κατανάλωσης σε νοικοκυριά και για τη διανομή ειδικών εκπτωτικών κουπονιών για ηλεκτρικές συσκευές καλής ενεργειακής απόδοσης.

Για αιτήσεις ΔΩΡΕΑΝ ελέγχου ενεργειακής κατανάλωσης ή περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ τα εκπτωτικά κουπόνια, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.fiesta-audit.eu/el/ , να επισκεφθείτε το Γραφείο μας στον 3ο όροφο του Δημοτικού Μεγάρου ή να μας τηλεφωνήσετε στο 24816556.