12/03/2021 - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ

16 – 19/3/2021  συνεχίζονται εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια, δρόμους και πανγκέτα στις ακόλουθες περιοχές:

 

  • Ευρύτερη περιοχή της Ενορίας και του Κυβερνητικού Οικισμού Αγίου Ιωάννη μέχρι την Λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια
  • Πίσω από την υπεραγορά Αλφα Μέγα
  • Ευρύτερη περιοχή Σωτήρος και Σταυροδρομίου που περικλείεται από τα φώτα τροχαίας της Αμερικάνικής Ακαδημίας μέχρι τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστική, βόρια κατά μήκος της Λεωφόρου Γιάννη Κρανιδιώτη μέχρι τα φώτα τροχαίας της υπεραγοράς Άλφα Μέγα, την οδό Χαμίτ Μπέη  μέχρι  τον κυκλικό κόμβο Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου και Νικοδήμου Μυλωνά  μέχρι τα φωτά τροχαίας της Αμερικανικής Ακαδημίας

 

Κατά την τρέχουσα εβδομάδα έχουν καθαριστεί επιπρόσθετα η ευρύτερη περιοχή Προδόμου από την οδό Ζακύνθου μέχρι την οδό Πετράκη Κυπριανού, η περιοχή της Χρυσοπολιτίσσας και Καλογραιών που περικλείεται από τα φώτα τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας μέχρι τα φώτα τροχαίας της Αμερικανικής Ακαδημίας, βόρια κατά μήκος της Νικοδήμου Μυλωνά μέχρι τον κυκλικό κόμβο της Ιερά Μητρόπολης Κιτίου, την οδό Δ. Γ. Διανέλλου και Αρχιεπισκόπου Κυπριανού μέχρι τα φώτα τροχαίας της Λεωφόρου Μακαρίου Γ.

 

Παράλληλα θα συνεχίζεται η απομάκρυνση των φυκιών από τις παραλίες Φοινικούδων, Αλιευτικού Καταφυγίου (Ψαρολίμανο) – Καστέλλα και Ακτής Μακένζι.

 

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί όλους τους ιδιοκτήτες/κατόχους  οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων μέσα στα δημοτικά όρια Λάρνακας να προβούν μέχρι και τις 18 Απριλίου 2021 στον καθαρισμό τους και να απομακρύνουν χόρτα, ξύλα, κλαδιά, άχρηστα αντικείμενα και άλλες ακαθαρσίες.  Μετά την πιο πάνω ημερομηνία, όσα οικόπεδα δεν καθαριστούν, ο Δήμο θα προχωρήσει στον καθαρισμό τους και θα χρεώσει τα έξοδα στους ιδιοκτήτες/ κατόχους.

Για περισσότερες πληροφορίες   θα μπορεί το κοινό να απευθύνεται από τώρα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου στα τηλ. 24816539, 24816540, 24816541, 24816542).

Ο Δήμος κάνει έκκληση προς όλους να συνεργασθούν ούτως ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον τομέα της καθαριότητας  και της ευπρέπειας της πόλης μας.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 12 Μαρτίου 2021