26/03/2021 - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ 29/3 – 2/4/2021 θα πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια, δρόμους και πανγκέτα στις ακόλουθες περιοχές:

 

  • Στους Κυβερνητικούς Οικισμούς Αγίων Αναργύρων και στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ των Λεωφόρων Αλεξάνδρου Παναγουλή και Δημήτρη Παπανικολή.

 

  • Θα ολοκληρωθεί η καθαριότητα στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των Λεωφόρων Αλέξανδρου Παναγούλη, Σπύρου Κυπριανού και Τάσου Παπαδόπουλού μέχρι τις εγκαταστάσεις των πρώην διυλιστηρίων.

 

Κατά την τρέχουσα εβδομάδα καθαρίστηκε επιπρόσθετα η Λεωφόρος Φανερωμένης από τα φωτά τροχαίας του Ιερού Παναγίας Φανερωμένης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Κινηματογράφου ΚCineplex.

 

Παράλληλα θα συνεχίζεται η απομάκρυνση των φυκιών από τις παραλίες Φοινικούδων, Αλιευτικού Καταφυγίου (Ψαρολίμανο) – Καστέλλα και Ακτής Μακένζι.

 

Το Τμήμα Καθαριότητας επίσης ενημερώνει το κοινό ότι από τις 2 Απριλίου 2021 μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου το Προσωρινό Πράσινο Σημείο θα λειτουργεί με το θερινό ωράριο που είναι από τις 6.00 π.μ. μέχρι τις 7.30 μ.μ. από Τρίτη μέχρι Κυριακή.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ, 26 Μάρτιου 2021