09/04/2021 - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας πληροφορεί το Κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 12 – 16/04/2021 θα πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια, δρόμους και παγκέτα στις ακόλουθες περιοχές:

 

  • Στο Αστικό Εμπορικό Κέντρο Λάρνακας και την ευρύτερη περιοχή μέχρι τον κυκλικό κόμβο του παλαιού ΓΣΖ που περικλείεται από την Λεωφ. Γρηγόρη Αυξεντίου από τα Φώτα τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας μέχρι την διασταύρωση φώτων τροχαίας της Αμερικάνικης Ακαδημίας, νότια κατά μήκος της Λεωφ. Αρτέμιδος μέχρι την διασταύρωση των φώτων τροχαίας με την Λεωφ. Φανερωμένης και ανατολικά κατά μήκος της Λεωφ. Φανερωμένης και Κωνσταντίνου Βαλσαμάκη μέχρι την Λεωφ. Αθηνών.
  • Στον Κυβερνητικό Οικισμό του Τσιακκιλερού.
  • Στην ευρύτερη περιοχή νότια των Κυβερνητικών Οικισμών Τσακκιλερου και Κοκκίνων που περικλείεται από την Λεωφ. Δημήτρη Παπανικολή και Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού μέχρι των Κυκλικών κόμβο του γηπέδου Αμμόχωστος – Επιστροφή.
  • Κατά την τρέχουσα εβδομάδα καθαρίστηκε επιπρόσθετα ο Κυβερνητικό Οικισμός Κοκκίνων. Παράλληλα καθαρίστηκαν και οι ανοικτοί χώροι εντός του Οικισμού.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ, 9 Απριλίου 2021