16/03/2017 - Εκπαιδευτικό Εργαστήρι, "Επαγγελματισμός και πρώτη εργασιακή εμπειρία"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας σε συνεργασία με Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, συνδιοργανώνουν την Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα «Επαγγελματισμός και πρώτη εργασιακή εμπειρία», το οποίο στοχεύει στην ενδυνάμωση των προοπτικών απασχόλησης των άνεργων πολιτών.

Το εργαστήρι θα διεξαχθεί από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, τα οποία, μεταξύ άλλων,  θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για τις δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξουν και την βελτίωση της εικόνας τους, για τις προβλέψεις απασχόλησης στην κυπριακή οικονομία, για τις προοπτικές καριέρας στην ναυτιλία κλπ. Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά εργαστήρια από έμπειρους συμβούλους, για όσους ψάχνουν εργασία και θέλουν να βελτιώσουν το επαγγελματικό τους προφίλ.

Το εργαστήρι είναι δωρεάν. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο 24620993 ή στο email europedirectlarnaca@cytanet.com.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδιο Λειτουργό του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δήμου Λάρνακας κ. Μυρτώ Κατσούρη στο τηλέφωνο 24620993.

Χώρος Διεξαγωγής: Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας

Ώρες διεξαγωγής: 16:30-19:30

 

 

ΛΑΡΝΑΚΑ, 13 Μαρτίου 2017