04/10/2019 - Εθελοντική Προσφορά

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Ο Δήμος Λάρνακας, ευχαριστεί την Εθελοντική Ομάδα Green Larnaca η οποία με δική της πρωτοβουλία, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, δεντροφύτεψε τεμάχιο επί της Λεωφόρου Ηνωμένων Εθνών στη Λάρνακα, δημιουργώντας έτσι ακόμα ένα χώρο πρασίνου στην πόλη.

 

Ο Δήμος Λάρνακας, προέβηκε στην κατασκευή της βασικής υποδομής στο τεμάχιο όπως σύστημα ύδρευσης, σχεδιασμό του χώρου, μονοπάτιου και τοποθέτησε παγκάκια, παράλληλα πρόσφερε τα δέντρα για φύτευση.

 

Τέτοιου είδους ενέργειες θεωρούνται άκρως σημαντικές και βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

 

Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί ξανά την Εθελοντική Ομάδα Green Larnaca και εύχεται η ενέργεια αυτή όπως αποτελέσει παράδειγμα και άλλες ομάδες που θέλουν να προσφέρουν με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Παράλληλα, ο Δημος Λάρνακας συνεχίζει την πολιτική του για δημιουργία νέων χώρων πρασίνου οι οποίοι έχουν ήδη εξευρεθεί και θα φυτευτούν στο προσεχές μέλλον.