25/08/2014 - Δελτίο Τύπου - Φιλανθρωπική Συναυλία Ράδιο Πρώτο

Για την ενίσχυση του Κέντρου Ενηλίκων Ατόμων με ειδικές ανάγκες στη Λάρνακα

Το Ράδιο Πρώτο, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του προσφοράς και ευθύνης διοργανώνει την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 στις 9 το βράδυ φιλανθρωπική συναυλία στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.  Στη συναυλία ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το Γιώργο Παπαδόπουλο, σε μια μοναδική μουσική φιλανθρωπική συνεύρεση. Όλα τα καθαρά έσοδα από τη συναυλία  θα δοθούν για τη σύσταση και λειτουργία του Κέντρου Ενηλίκων Ατόμων με ειδικές ανάγκες άνω των 21, στη Λάρνακα. Συνοδοιπόροι αυτής της μεγάλης προσπάθειας η MTN Business που παρουσιάζει την συναυλία αλλά και εκλεκτοί χορηγοί και υποστηρικτές.

Τετάρτη 27 Αυγούστου, 9μ.μ, στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.
Εκεί που το πάθος συναντά το τραγούδι, εκεί που η αγάπη συναντά τη μουσική, εκεί μας ταξιδεύει το Ράδιο Πρώτο συντροφιά με τον Γιώργο Θεοφάνους, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο να τραγουδήσουμε στο φως του φεγγαριού για ένα μεγάλο σκοπό…

Παρουσιάζει: MTN Business.

Χορηγοί:  Deloitte, Υπεραγορές Αλφαμέγα, K. Treppides & Co Ltd, Petrolina, AJK Wealth Management, Chivas, Bybloserve Management Ltd.

Υποστηρικτές: Café Nero, Shiseido, Top Kinisis, Sentido Sandy Beach, Ess Security Services. 

Οργάνωση παραγωγής: Beyond Entertainment.

Εισιτήρια προπωλούνται στα ACS Courier σε όλες τις πόλεις ΚΑΙ στο tickethour.com.cy.

Πληροφορίες στο 77777040.

Τιμή: €20