01/11/2019 - Φιλανθρωπικό Δείπνο για Καλό Σκοπό!

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, στο Radisson Blu Hotel, Φιλανθρωπικό Δείπνο με σκοπό την ενίσχυση του Ιδρύματος «Άγιος Γεώργιος. Χρίστακη Χασάπη» Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες.

 

Το εν λόγω δείπνο διοργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά. Σκοπός αυτών των δειπνών είναι η οικονομική ενίσχυση Ιδρυμάτων και άλλων Οργανισμών της πόλης και τείνουν στο να καταστούν θεσμός.

Η Επιτροπή Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας, ως βασικό της στόχο έχει την προώθηση της κοινωνικής  ευημερίας των δημοτών καθώς τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.  Η βοήθεια αυτή μεταφράζεται διαμέσου διάφορων ενεργειών και δράσεων που εφαρμόζονται.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Άντρη Ανδρέου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Σχολείου κ. Μιχαλάκης Μάλλας και τέλος ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας.

 

Την βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από την κ. Λουκία Σκορδή.

 

Η Πρόεδρος και τα  Μέλη της Επιτροπή Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων και κατ’ επέκταση ο Δήμος Λάρνακας, ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του Φιλανθρωπικού Δείπνου καθώς επίσης και όλους όσοι στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια αυτή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης, το Radisson Blu Hotel και την Εταιρεία Kapnos Airport Shuttles.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ, 30 Οκτωβρίου 2019