24/07/2020 - Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας είχε συνάντηση με το Μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, που εδρεύει στην Λάρνακα, κ. Ανδρέα Αποστόλου.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας είχε συνάντηση με το Μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, που εδρεύει στην Λάρνακα, κ. Ανδρέα Αποστόλου.

 

Κατά την συνάντηση, ο κ. Αποστόλου ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε το τελευταίο διάστημα το Ίδρυμα για αναβάθμιση της νέας Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λάρνακας. Επίσης, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία που ανέλαβε το Ίδρυμα μαζί με άλλους Συνδέσμους και Οργανωμένα Σύνολα για τη δημιουργία της πρώτης Μονάδας Καθημερινής Φροντίδας Καρκινοπαθών στην Λάρνακα. Σκοπός είναι όπως αυτή δημιουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

 

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του επαναβεβαίωσε την στήριξη του Δήμου Λάρνακας στο Ίδρυμα και στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε. Ευχαρίστησε το Ίδρυμα για την μακροχρόνια δράση του στηρίζοντας παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη αλλά και στην συμβολή του Ιδρύματος στην ολοκλήρωση έργων στην Λάρνακα που έχουν σχέση με τα παιδιά.

 

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε επίσης για τις σκέψεις του Ιδρύματος για τη διεξαγωγή διαφόρων εκδηλώσεων στην Λάρνακα με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση και δήλωσε πρόθυμος να στηρίξει τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμος το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου με σκοπό την επιτυχία των εκδηλώσεων.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ, 23 Ιουλίου 2020