30/12/2019 - Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας υποδέχτηκε στο Γραφείο του..

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

O Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρας υποδέχτηκε στο Γραφείο του, την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019, την 16χρονη μαθήτρια Βασιλεία Αλαμπρίτη, τους γονείς και την οικογένεια της συνοδευόμενη από τον Προπονητή της κ. Χρίστο Γερασίμου 

Πρόσφατα η 16χρονη Βασιλεία, συμμετείχε σε Σκοπευτικούς Αγώνες στην Φιλιππούπολη, Βουλγαρία όπου και εξασφάλισε την τιμητική 2η θέση.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, συγχάρηκε τόσο την Βασιλεία όσο και τους γονείς και τον Προπονητή της και της παρέδωσε Αναμνηστική Πλακέτα εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας.

Παράλληλα, της ευχήθηκε καλή συνέχεια και επιτυχία στο μέλλον και ανάφερε μεταξύ άλλων ότι, όλες οι διακρίσεις είναι σημαντικές. Η διάκριση της Βασιλείας είναι ξεχωριστά σημαντική γιατί έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την τιμητική 2η θέση ανάμεσα σε πολλούς  διαγωνιζόμενους. Επίσης, αυτό που κάνει τη διάκριση αυτή ακόμα πιο ξεχωριστή, είναι το γεγονός ότι, η ενασχόληση με τον αθλητισμό καθώς και η νίκη της, γίνεται παράδειγμα αλλά και θετική επιρροή για άλλους νέους, αφού ο αθλητισμός είναι μια υγιής ενασχόλησης, μακριά από εξαρτήσεις κ.α.