06/02/2019 - Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου ανακοινώνει την διοργάνωση σεμιναρίου κατάρτισης για νέους ηλικίας 15 μέχρι 29 ετών στην Λάρνακα στις 18/2/2019.

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου ανακοινώνει τη διοργάνωση σεμιναρίου κατάρτισης για νέους ηλικίας 15 μέχρι 29 ετών στη Λάρνακα στις 18 Φεβρουαρίου 2019. Το σεμινάριο, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, απευθύνεται σε νέους οι οποίοι έχουν μια επιχειρηματική ιδέα και θέλουν να μάθουν πώς θα την εφαρμόσουν στην πράξη δημιουργώντας τη δική τους επιτυχημένη επιχείρηση.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι νέοι που θα συμμετάσχουν θα έχουν το δικό τους έμπειρο  επιχειρηματία-μέντορα ο οποίος θα τους καθοδηγήσει στα βήματα που θα κάνουν για τη δημιουργία της επιχείρησης τους.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Youth Makerspace του Οργανισμού Νεολαίας, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή 1 στη Λάρνακα.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 77 77 72 52