05/07/2019 - Ομιλία με θέμα τις σχέσεις στην οικογένεια και την αρμονική συμβίωση του ζευγαριού

ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας, μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων, ομιλία με θέμα τις σχέσεις στην οικογένεια και την αρμονική συμβίωση του ζευγαριού.

 

Κύρια ομιλητής ήταν η διακεκριμένη Ψυχολόγο και Οικογενειακή Σύμβουλο κ. Τένια Μακρή. Την εκδήλωση πλαισίωσαν η δημοσιογράφος Αθηνά Βιολάρη και ο ηθοποιό και τραγουδιστή κ. Παναγιώτης Πετράκης οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο ανάγνωσαν αποσπάσματα από το βιβλίο της κ. Μακρή.

 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Άντρη Ανδρέου μεταξύ άλλων, ανάφερε «…Με αυτό τον τρόπο η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας, σε συνέχεια των προσπαθειών που καταβάλει καθημερινά, εδώ και πολλά χρόνια, στηρίζει έμπρακτα και συμπαραστέκεται στα προβλήματα διαβίωσης και όχι μόνο που αντιμετωπίζουν αρκετές οικογένειες στη πόλη μας». 

 

Η εκδήλωση αυτή εμπίπτει μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας.

 

Η είσοδος ήταν ελεύθερη.

 

Χορηγός φιλοξενίας Lebay Beach Hotel