06/11/2020 - ΠΑΡΑΔΟΣΗ 138 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΤΕΡΓΙΔΗ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ 138 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΤΕΡΓΙΔΗ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020 η παράδοση 138 δενδρυλλίων στο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα προσφορά του κ. Μιχαλάκη Στεργίδη από την Γιαλούσα, Αμμόχωστο.

Ο κ. Μιχαλάκης Στεργίδης, ως ενεργός δημότης της Λάρνακας, νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρει πίσω στην πόλη που τον φιλοξενεί αλλά και θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το έργο του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, δώρισε στο Δήμο Λάρνακας 138 δενδρύλλια τα οποία διαχωρίζονται συμβολικά:

46 για την πόλη της Αμμοχώστου

46 για το Προσφυγικό Σωματείο της Ανόρθωσης και

 46 για το Προσφυγικό Σωματείο της Νέα Σαλαμίνα

 

δηλαδή όσα και τα χρόνια που φιλοξενείται ο κόσμος της Αμμοχώστου και τα Προσφυγικά Σωματεία στην Λάρνακα. 

 

Ο Δήμαρχος Λάρνακας,  ευχαρίστησε τον κ. Στεργίδη εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των δημοτών της Λάρνακας τόσο για την ευγενή χειρονομία όσο και για το ενδιαφέρον του προς την πόλη που τον φιλοξενεί. Τον διαβεβαίωσε ότι τα δενδρύλλια θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες εξωραϊσμού της πόλης.

Παρόντες κατά την παράδοση ήταν ο κ. Μιχάλης Τζιώρτας Πρόεδρος της Ένωσης Εκτοπισμένων  Κοινοτήτων Αμμοχώστου, ο κ. Κωστάκης Κωνσταντίνου Εκτελών Χρέη Υπεύθυνο Τμήματος Κήπων και Πάρκων και Υπηρεσιακοί Λειτουργοί.