06/02/2015 - Παράδοση επιταγής "Art of Giving" από το Alexander College

To Alexander College / University of the West of England συνεχίζει την κοινωνική του προσφορά.

Επίσκεψη στο Γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Ν. Λουρουτζιάτη, πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015, εκ μέρους του Alexander College / University of the West of England, ο καθηγητής του Τμήματος Κάλων Τεχνών κ. Αλέξανδρος Κυριακίδης και η κ. Χρύσω Τζιαμπάζη, απ’ το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και του παρέδωσαν επιταγή, ύψους 800 ευρώ για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Το ποσό αυτό, συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις των έργων των φοιτητών του Τμήματος Καλών Τεχνών, οι οποίοι πρόσφατα διοργάνωσαν την εικαστική έκθεση «Art for Giving», με δημιουργίες τους.

Ο Δήμαρχός Λάρνακας ευχαρίστησε θερμά τους δυο εκπροσώπους και τους φοιτητές του Alexander College / University of the West of England καθώς για την ευαισθητοποίηση, αλλά και για την πολύχρονη δραστηριοποίηση και προσφορά τους στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

To Alexander College/ University of the West of England συνεχίζοντας την κοινωνική προσφορά διοργανώνει στις 19 Φεβρουαρίου 2015, μουσική βραδιά με την μπάντα των φοιτητών του, στο Savino Live. Όλα τα έσοδα και από την εκδήλωση αυτή, θα δοθούν για στήριξη του 23χρόνου από την Ξυλοτύμπου, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία.