02/02/2018 - Παράδοση επιταγής από την Εταιρεία Quality Group

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018, παράδοση επιταγής από την Εταιρεία Quality Group για σκοπούς στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την επιταγή, ύψους €4.400, παρέδωσε εκ μέρους της Εταιρείας Quality Group,  ο  κ. Δημήτρης Κρικέλλης, Διευθυντής Marketing και εκ μέρους του Δημάρχου Λάρνακας, παρέλαβε την επιταγή η Δημοτική Σύμβουλος κ. Άντρη Ανδρέου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων Δήμου Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος καθώς και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας εκφράζουν δημοσίως τις  θερμές τους ευχαριστίες προς την Εταιρεία Quality Group και υπογραμμίζουν τη σημασία της ευρύτερης στήριξης την οποία διαχρονικά προσφέρει η Quality Group στα αναπτυξιακά έργα, στις πολιτιστικές δραστηριότητες και στην κοινωνική της δράση. Παράλληλα η ανταπόκριση και η βοήθεια αυτή, αποκτά περισσότερη αξία καθότι εμπεριέχει μέσα της το συναίσθημα της ανιδιοτελούς αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας.