22/12/2016 - ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

 

Ο Δήμος Λάρνακας θέλοντας να συμβάλει στην αναζωογόνηση του Εμπορικού Κέντρου, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016, από τις 7.00π.μ μέχρι τις 9.00μ.μ., το Εμπορικό Κέντρο θα πεζοδρομηθεί. Συγκεκριμένα οι οδοί Ερμού, τμήμα της Ζήνωνος Κιτιέως, Ζήνωνος Δ. Πιερίδη και τμήμα της Λόρδου Βύρωνος  θα γίνουν πεζόδρομοι ούτως ώστε να γίνει μια ενιαία αγορά και η διέλευση των πεζών να γίνεται πιο ομαλά.

 

Για το λόγο αυτό, πέραν των δημοτικών χώρων στάθμευσης, θα προσφέρονται ως χώροι στάθμευσης οχημάτων, το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου Κ.Α., το Κοινοτικό Κέντρο, όπως επίσης και το Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο. Η πρόσβαση προς το χώρο στάθμευσης Οικονομίδη στην οδό Λόρδου Βύρωνος θα επιτρέπεται. 

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, καθ’ όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών διευθετήσεων. Η στάθμευση επί των πιο πάνω οδών, καθόλη τη διάρκεια της πεζοδρόμησης, απαγορεύεται.

 

Τονίζεται ότι παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ, 22 Δεκεμβρίου 2016