23/01/2015 - Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Ν. Λουρουτζιάτη φιλοφρονητική επίσκεψη του Καθηγητών Leonid A. Bulanov και Ανδρέα Φιλοκύπρου.

Αφορμή της επίσκεψης ήταν να διαβιβαστούν οι ευχές του Δημάρχου του Vladimir (αδελφοποιημένη πόλη με τη Λάρνακα) κ. Sergey Sahkarov στα πλαίσια σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυο πόλεων. Παράλληλα, μετέφεραν πρόσκληση προς τον Δήμαρχο Λάρνακας, για να παραστεί στους καθιερωμένους εορτασμούς της πόλης του Vladimir, τέλος Σεπτεμβρίου 2015, οι οποίοι φέτος, συμπίπτουν με τα 1,025 χρόνια από την ίδρυση της ιστορικής πόλης.

Επίσης κατά τη συνάντηση, ο Καθηγητής Leonid A. Bulanov πρόσφερε εκ μέρους του Δημάρχου του Vladimir, προς στον Δήμαρχο Λάρνακας, παράσημο για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της φιλίας μεταξύ Ρωσίας – Κύπρου.

Το παράσημο αυτό κυκλοφόρησε με την ευκαιρία των 50 χρόνων εγκαθίδρυσης των σχέσεων Ρωσίας – Κύπρου.  

Ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε θερμά τους δυο εκπροσώπους για την επίσκεψη τους και τους δώρισε εκδόσεις του Δήμου Λάρνακας με την ιστορία της πόλης, καθώς και ένα οδηγό με τα κυριότερα αξιοθέατα της Λάρνακας.