24/09/2014 - Πράξη Αλληλεγύης

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα επίσκεψη εκπροσώπων του  Συνδέσμου Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 – 59 Μη Συλληφθέντων, στο γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Λουρουτζιάτη.

Σκοπός της επίσκεψης, ήταν η παράδοση επιταγής ύψους 500€  για  ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, ευχαριστώντας για τη φιλοπόλιδα προσφορά του Συνδέσμου, συνεχάρει όλα τα Μέλη και ανέφερε ότι η προσφορά τους στις ημέρες μας είναι τόσο σημαντική, όσο εκείνη που πρόσφεραν το 55-59.  Όπως αγωνίστηκαν για το καλό όλης της Κύπρου τότε, σήμερα αγωνίζονται για το καλό των συνανθρώπων μας. Επίσης ανέφερε ότι η ανταπόκριση και η ευαισθητοποίηση του Συνδέσμου Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 – 59 Μη Συλληφθέντων, είναι συγκινητική ειδικότερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Παράλληλα, τόνισε την  αναγκαιότητα για τη συλλογή όσο το δυνατό περισσοτέρων αγαθών με την ουσιαστική προσφορά των δημοτών, προς τις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στέλλοντας το μήνυμα υποστήριξης και βοήθειας.

Σημειώνεται και άλλοι Σύνδεσμοι  Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 – 59 έχουν συνεισφέρει χρήματα στο παρελθόν για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.