13/06/2016 - Πρόγραμμα Εκπτώσεων FIESTA

Το «Πρόγραμμα Εκπτώσεων FIESTA» είναι μια πρωτοποριακή ενέργεια η οποία στοχεύει στη αύξηση της ενεργειακής αποδοτικότητας αλλά και της εξοικονόμησης ενέργειας, μέσα από την αγορά καλών ενεργειακά οικιακών ηλεκτρικών συσκευών. Το Πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου FIESTA στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λάρνακας και το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη». Το έργο FIESTA στοχεύει στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης στα νοικοκυριά οικογενειών με παιδιά και περιλαμβάνει διάφορες άλλες δράσεις όπως είναι οι έλεγχοι ενεργειακής κατανάλωσης των νοικοκυριών.

Ο Δήμος Λάρνακας για την εφαρμογή του Προγράμματος Εκπτώσεων FIESTA έχει τη χαρά και την τιμή να συνεργάζεται με τα ακόλουθα καταστήματα πώλησης οικιακών ηλεκτρικών συσκευών:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Fournaris, G. Saittis Airconditions Ltd, PASCHALIS KONTOPYRGOS LTD, Patsalos & Xiourouppas Ltd, Radio Raymond Ltd, SCANDIA LARNACAS και Thetaco Traders.

Το δίκτυο καταστημάτων FIESTA παρέχει έκπτωση 10 – 20 % σε συσκευές πολύ καλής ενεργειακής κλάσης. Λεπτομέρειες για το ποιες συσκευές περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα καθώς και την αντίστοιχη έκπτωση, υπάρχουν αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου FIESTA (www.fiesta-audit.eu).

Το Πρόγραμμα Εκπτώσεων θα διαρκέσει από 1/7/2016 έως 31/10/2017. Τα ειδικά εκπτωτικά κουπόνια θα διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ από την 1/7/2016 από το Ενεργειακό Γραφείο FIESTA. (Περιορισμένος αριθμός κουπονιών. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα FIESTA αλλά και για να αιτηθείτε ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο ενεργειακής κατανάλωσης της οικίας σας, στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο perivallon@larnaka.com, επισκεφθείτε το Γραφείο μας στον 3ο όροφο του Δημοτικού Μεγάρου ή τηλεφωνήστε στο 24816556.