23/01/2015 - ΣΥΝΑΥΛΙΑ Ανδριάνα Μπάμπαλη - Παναγιώτης Μάργαρης

«Με τη μαγεία της κιθάρας»

στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Χειμώνα Λάρνακας  

Μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση του σπουδαίου κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη και της ταλαντούχας Ανδριάνας Μπάμπαλη, σε ένα πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο με γνωστά τραγούδια αλλά και μουσικές εκπλήξεις.

Το πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο περιλαμβάνει σόλο κιθαριστικά κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη με τίτλο “Rock of my Soul” αλλά και από την επιτυχημένη δισκογραφική σειρά “Café de l Art”, καθώς και συνθέσεις Ισπανών συνθετών αλλά και σόλο κομμάτια έκπληξη του Παναγιώτη, που συμπεριλαμβάνοντε στο νέο άλμπουμ του με τίτλο «Με την μαγεία της κιθάρας» το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014.

Επίσης θα ακούσουμε τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας ( «Δες καθαρά», «Δεν είναι αργά», «Είσαι ο άνθρωπος μου», «Μαζί Θεός», «Μοίρα μου έγινες») διασκευασμένα με μοναδικό τρόπο από την κιθάρα του Παναγιώτη αλλά και τραγούδια κλασσικών Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο), καθώς και ξένες επιτυχίες (Sting, Stevie Wonder κ.α.).

Σε κάποια κομμάτια η Ανδριάνα θα παίξει γιουκαλίλι μαζί με τον Παναγιώτη. Το γιουκαλίλι, ένα ιδιαίτερο μουσικό όργανο δημιουργεί ένα μαγικό συνδυασμό με τον ήχο της κλασικής κιθάρας-κάτι που σίγουρα δίνει μια ιδιαίτερη μουσική χροιά στο πρωτότυπο αυτό ρεσιτάλ δύο ξεχωριστών καλλιτεχνών.

Συμμετέχει το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, 20.30
Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του θεάτρου.
Γενική είσοδος 12 ευρώ.
Πληροφορίες 99430654