09/03/2018 - Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας με κατοίκους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Α'

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Α’, ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

 

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018, η επαναληπτική συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, με κατοίκους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Α΄.

 

Η συνάντηση έγινε στο Αρχονταρίκι παρά την Εκκλησία Αγίων Αναργύρων, κατά την οποία οι κάτοικοι εξέφρασαν διάφορα παράπονα, αλλά και εισηγήσεις.

 

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τις ενέργειες που έγιναν σε σχέση με τα προβλήματα που καταγράφηκαν πριν ένα περίπου χρόνο, όπως είναι η  επίστρωση χαλικιού στις Πλατείες και καθαρισμό των χόρτων στην περιοχή σε τακτικές βάσεις. Επίσης, αναφέρθηκε και τις ενέργειες που έγιναν από πλευράς του Δήμου Λάρνακας προς άλλες Υπηρεσίες για θέματα που δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του.

 

Στη συνέχεια καταγράφηκαν και άλλα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Συνοικισμός, όπως η κατεδάφιση των παλιών πολυκατοικιών οι όποιες σήμερα δεν κατοικούνται, καθώς και η ολική ανάπλαση των Πλατειών. Αυτά τα δυο θέματα εμπίπτουν στις συγκριμένα στις αρμοδιότητες του κράτους και στις αρμοδιότητες του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως. Τέλος, ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι θα συνεχίσει τα διαβήματα και θα συγκαλέσει συνάντηση με τους Βουλευτές Λάρνακας και Αμμοχώστου αλλά και με άλλους Φορείς για τα θέματα αυτά.

 

Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις αυτές, εντάσσονται στα πλαίσια των προσπαθειών του Δήμου Λάρνακας, που ξεκίνησε από την περασμένη χρονιά, με απώτερο σκοπό την άμεση επαφή με τους δημότες, την ενημέρωση και  την  επίλυση προβλημάτων.

 

 

ΛΑΡΝΑΚΑ, 8 Μαρτίου 2018