13/11/2014 - Συνεργασίας Δήμου Λάρνακας και Οργανισμού «Ανάκυκλος Περιβαλλοντική» για τη συλλογή ρουχισμού στη Λάρνακα

Επισημοποιήθηκε σήμερα 12 Νοεμβρίου 2014, με υπογραφή πενταετούς Σύμβασης η συνεργασία του Δήμου Λάρνακας με το μη κερδοσκοπικό Οργανισμό «Ανάκυκλος Περιβαλλοντική» η οποία ήδη ξεκίνησε από το 2010.

Η Σύμβαση περιλαμβάνει την τοποθέτηση 20 μωβ μεταλλικών κάδων μέσα στα Δημοτικά Όρια Λάρνακας για συλλογή ρουχισμού, ο οποίος θα προωθείται για επαναχρησιμοποίηση ή ανακύκλωση.

Ο Οργανισμός μέσα από την προσπάθεια του αυτή, συμβάλλει τόσο στην ανακύκλωση, όσο και στην κοινωνική στήριξη των δυσπραγούντων συμπολιτών μας, αφού μετά την διαλογή προσφέρονται αυτά δωρεάν σε εκατοντάδες άτομα που τα έχουν ανάγκη στα καταστήματα αλληλεγγύης του Ανάκυκλου. Για το λόγο αυτό, τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει στη Λάρνακα το κατάστημα του Οργανισμού «Ανάκυκλος Περιβαλλοντική» στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου 1Α.

Εκ μέρους του Οργανισμού υπέγραψε τη Σύμβαση, η κ. Αντρούλλα Σιάτη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως χρησιμοποιεί τους κάδους αυτούς για τοποθέτηση ρουχισμού, καθώς επίσης τσαντών, ζωνών και ζευγαρωμένων παπουτσιών βοηθώντας με τον τρόπο αυτό τους άπορους συνανθρώπους μας.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 12 Νοεμβρίου 2014