24/05/2019 - Συντήρηση οδοστρώματος σε λεωφόρους

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ

 

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι σε συνεργασία με το Τμήμα Δημοσίων Έργων, θα γίνει συντήρηση του οδοστρώματος σε βασικές Λεωφόρους της πόλης.

 

Σχετική η ακόλουθη ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 27/05/2019 μέχρι την Πέμπτη 30/05/2019, από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος των Λεωφόρων Γρηγόρη Αυξεντίου, Γρίβα Διγενή και Λεωνίδα Κκιούπη στην Λάρνακα.

 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στους παρακείμενους δρόμους.

 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».

 

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ