24/05/2019 - Τιμητική Διάκριση Εθελοντών Δήμου Λάρνακας στα 2α Βραβεία Ενεργού Πολίτη

Τιμητική Διάκριση Εθελοντών Δήμου Λάρνακας στα

2α Βραβεία  Ενεργού Πολίτη

 

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ στο Προεδρικό Μέγαρο, τα 2α Βραβεία «Ενεργού Πολίτη» που διοργάνωσε το Γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννη Γιαννάκη, σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ Κύπρου.

 

Η ομάδα των Εθελοντών Δήμου Λάρνακας κατέλαβαν Τιμητική Διάκριση ως ένδειξη αναγνώρισης και πολύτιμης Εθελοντικής δράσης και προσφοράς στην κοινωνία.

Η ομάδα Εθελοντών Δήμου Λάρνακας δημιουργήθηκε το 2012 και αριθμεί γύρω στους 700 εθελοντές. Αποτελείται από άτομα  ηλικίας από 10 μέχρι και 70 χρόνων. Οι περισσότεροι από τους οποίους συμμετείχαν σε πολλές αθλητικές και όχι μόνο δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λάρνακας.  Η συμμετοχή εθελοντών  σε οποιαδήποτε δράση έχει πολλαπλά οφέλη τόσο στην κοινωνία όσο και στους ίδιους τους εθελοντές.

Τα Βραβεία Ενεργού απένειμε σε όλους ο Πρόεδρος της Κυπριακής  Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Σκοπός των Βραβείων είναι η επιβράβευση και η ενθάρρυνση των πρωτοβουλιών και των επιτευγμάτων πολιτών, οι οποίοι έχουν συμβάλει με τη δράση τους στο κοινό όφελος και εργαζομένων, οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες τους έχουν προσφέρει σημαντικά στον τομέα του εθελοντισμού.

Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους του Εθελοντές του Δήμου Λάρνακας, οι οποίοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους αδιάλειπτα σε όλες τις δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος.