18/05/2018 - Ζηνώνειο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Λάρνακας

ΖΗΝΩΝΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 19η σειρά  Κύκλου Διαλέξεων του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Λάρνακας. Μία δημιουργική πρωτοβουλία του Δήμου Λάρνακας σε συνεργασία με το  Πανεπιστήμιο Κύπρου και την Προοδευτική Κίνηση Λάρνακας.

 

Πρόκειται για ένα θεσμό, ο οποίος προάγει μια κουλτούρα ανοικτού διαλόγου για σημαντικά θέματα που αφορούν τη σύγχρονη κυπριακή κοινωνία. Μέσα από τον επικαιρικό χαρακτήρα της θεματολογίας των διαλέξεων και τις αξιόλογες παρουσίες Κυπρίων και Ελλαδιτών Ακαδημαϊκών και Ερευνητών, θεωρούμε ότι ο θεσμός του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου, συνεχίζει να εκπληρώνει τους στόχους του, συμβάλλοντας στην έγκυρη πληροφόρηση των πολιτών.

 

Κατά το φετινό Κύκλο Διαλέξεων πραγματοποιήθηκαν 15 Διαλέξεις τις όποιες παρακολούθησαν πολλοί Δημότες. Στο σύνολο απονεμηθήκαν 65 Διπλώματα Παρακολούθησης.

 

Ο Δήμος Λάρνακας επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή ολοκλήρωση του 19ου Κύκλου Διαλέξεων, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, που και φέτος μετάδιδε ζωντανά τις διαλέξεις, από το Πρώτο Πρόγραμμα του καθώς και την εφημερίδα «Πολίτης».

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, σε όλους τους Ακαδημαϊκούς Εισηγητές, που με τη δική τους συμβολή, έδωσαν ισχυρά ερεθίσματα για προβληματισμό και για ένα δημιουργικό και ανοιχτό διάλογο.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ, 18 Μαΐου 2018