ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Ας Γνωριστούμε – Όλοι Ίδιοι – Όλοι Διαφορετικοί»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια ενίσχυσης του ταμείου του κέντρου Ενηλίκων ΑμεΑ «Δικαίωμα Ελπίδας», η ομάδα Ψυχολογίας του Κέντρου, σε συνεργασία με την επιτροπή εκδηλώσεων, το προσωπικό, το διοικητικό συμβούλιο και τους εθελοντές μας, διοργανώνει εκδήλωση ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για την συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρίες με τίτλο «ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου και ώρα 17:30 στην πλατεία Ζουχούρι. Στόχος της ημερίδας είναι η αποδοχή των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνία, καθώς και η ενεργή αλληλεπίδραση, συνεργασία και η εξοικείωση των πολιτών με το διαφορετικό.

Ο εν λόγω σκοπός της ημερίδας πρόκειται να υλοποιηθεί, διοργανώνοντας διάφορα βιωματικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά και εικαστικά παιχνίδια, στα οποία θα συμμετέχουν άτομα μη τυπικής και τυπικής ανάπτυξης, με αφορμή να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν κατασκευές όλοι μαζί. Επιπλέον, θα λειτουργούν περίπτερα, όπου θα πωλούνται καφέδες, ποτά, εδέσματα και κατασκευές των παιδιών. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για τις ποικίλες ανάγκες του κέντρου μας.

Η ομάδα του κέντρου ενηλίκων ΑμεΑ “Δικαίωμα Ελπίδας” σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας. Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί.

Ημερίδα ευαισθητοποίησης για άτομα με ειδικές ανάγκες

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ποικίλες δραστηριότητες

Διοργανωτής: Κέντρο Ημέρας «Δικαίωμα Ελπίδας» για Άτομα με Αναπηρίες

Τηλ: Μαρία Πραστίτη 99658997, 99896924

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

11 Ιούν 2023

Time

17:00

Labels

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ

Location

Πλατειά Ζουχούρι
Αρχείο ανακοινώσεων