ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χορωδία Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 στις 8.30μ.μ.
Χορωδία Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας
Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας

Η χορωδία Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας διοργανώνει φιλανθρωπική μουσική παράσταση που σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου “Ύστερα Ήρθε Η Άνοιξη”, ένα σύνδεσμο με έδρα τη Λεμεσό που στηρίζει άτομα με αιματολογικές παθήσεις. Για τον σκοπό αυτό, καλλιτέχνες από όλη την Κύπρο έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς έργα τους για να πωληθούν στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτών των έργων θα δοθούν στον σύνδεσμο «Ύστερα ήρθε η Άνοιξη».
Η χορωδία της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας με πολλή ευγνωμοσύνη έχει ήδη δεχθεί έργα τέχνης από τους πιο κάτω καταξιωμένους εικαστικούς:
Χαμπή Τσαγγάρη, Ελένη Παναγίδου, Έλενα Τσιγαρίδου, Θέκλα Παπαδοπούλου, Μιχάλη Κουκκίδη, Νίκο Χαρούς, Μαριλένα Χριστοδούλου, Κατερίνα Μηνά, Φώτο Δημητρίου, Χρυσάνθη Χρυσάνθου, Γεωργία Στεφανίδου, Lia Laufer, Lina Levin.

Για αυτή την παράσταση έχουν επιλεγεί τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο που έχουν σαν θέμα την Άνοιξη και στέλνουν μηνύματα αγάπης, ελπίδας και αναγέννησης. Θα ακουστούν συνθέσεις των: Μάνο Χατζιδάκι, Μάριο Τόκα, Μίκη Θεοδωράκη ,Μίμη Πλέσα, Μάνο Λοϊζο και Τάκη Μωράκη.

Date

26 Μάι 2023
Expired!

Time

20:30

Labels

ΜΟΥΣΙΚΗ

Location

Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας
Αρχείο ανακοινώσεων