ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ!

Κυριακή 14 Μαΐου 2023| Πλατεία Ζουχούρι | 19:00

Την Κυριακή 14 Μαΐου, η Λάρνακα γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης στην Πλατεία Ζουχούρι. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Λάρνακας, η Λάρνακα 2030 Υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, και το Europe Direct Larnaca.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια ανοικτή συζήτηση με τον Έντιμο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα,  την ομάδα του Λάρνακα 2030, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λάρνακας, και το Europe Direct Larnaca για το πώς οι νέοι οραματίζονται τη Λάρνακα ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2030.

Μετά την εκδήλωση, οι διοργανωτές σας προσκαλούν σε μία ιδιαίτερη παράσταση «Τα Νανουρίσματα του Κόσμου» σε παραγωγή του στιχουργού Σταύρο Σταύρου, σκηνοθετική επιμέλεια της Ελένης Αναστασίου και σκηνογραφία της Κωνσταντίνας Ανδρέου. Η Σαββίνα Γεωργίου, η Κατερίνα Παράσχου και ο μουσικός Άγγελος Χεϊπέλογλου μας παρουσιάζουν δέκα παραδοσιακά νανουρίσματα, ταξιδεύοντας μας στις γειτονιές τις Ευρώπης αλλά και του υπόλοιπου κόσμου, για να ανακαλύψουμε την αθωότητα και τη νοσταλγία που κουβαλάει το πιο τρυφερό κομμάτι της μουσικής παράδοσης του κάθε τόπου.

Η εκδήλωση είναι μια αφορμή να βιώσουμε την Πλατεία Ζουχούρι με έναν άλλο τρόπο! Πάρτε τα sleeping bags σας και ελάτε στο Ζουχούρι να γνωρίσουμε την πιο στοργική όψη του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες: info@larnaka2030.eu

Date

14 Μάι 2023
Expired!

Time

19:00

Labels

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

Location

Πλατειά Ζουχούρι
Αρχείο ανακοινώσεων