06/02/2019 - Ασημένιο Μετάλλιο στο Δήμαρχο Λάρνακας

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Με ασημένιο μετάλλιο βραβεύτηκε ο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας από τη Σκοπευτική Επιτροπή Λάρνακας, κατά την τελετή των Ετησίων Βραβεύσεων 2018, που πραγματοποιήθηκαν την 1η Φεβρουαρίου 2019.

Το μετάλλιο απονεμήθηκε στον Δήμαρχο Λάρνακας για τη συνολική προσφορά και στήριξη του στη Σκοπευτική Οργάνωση Λάρνακας, με την ευκαιρία της διεξαγωγής των Αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής της ISSF το 2017, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, κατά την Τελετή αφού ευχαρίστησε τη Σκοπευτική Επιτροπή Λάρνακας και την Ομοσπονδία Σκοποβολής Κύπρου για την αγαστή συνεργασία αλλά και για τη σημαντική συνεισφορά την αθλητική ταυτότητα της πόλης, επισήμανε ότι, «…είναι γνωστό ότι όσον αφορά τον αθλητισμό, η πόλη της Λάρνακας, αποτελεί ένα άριστο προορισμό, ο οποίος έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς μερικές από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις τόσο της Κύπρου, όσο και όλου του κόσμου. Η προσπάθεια αυτή αποτελεί επένδυση για τη Λάρνακα,  αφού οι διοργανώσεις τόσο μεγάλου βεληνεκούς, είναι ένα από τα καλύτερα μέσα προβολής της πόλης μας και κατ’ επέκταση της χώρας μας. Παράλληλα, συμβάλλει στην προβολή της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού…»