11/10/2017 - Διαδραστική έκθεση "Το Έργο"

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΤΟ ΕΡΓΟ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 , στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας, τα εγκαίνια της διαδραστικής έκθεσης «Το Έργο», η οποία συνδιοργανώνεται από το Δήμο Λάρνακας και το Ιατρικό Μουσείο Κυριαζή. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμός κ. Κώστας Καδής. 

Η διαδραστική αυτή έκθεση εναρμονίζει την τέχνη με την επιστήμη και την τεχνολογία. Μέσα από αυτή, οι επισκέπτες καλούνται να επέμβουν και να διαμορφώσουν οι ίδιοι τα εκθέματα, τα οποία εξερευνούν την ιδιάζουσα σχέση μεταξύ τεχνολογίας, τέχνης και επιστήμης.

Στην έκθεση συμμετέχουν 20 δημιουργοί και μέσα από τη δική τους στάση βλέπουμε τη διαφορετική προσέγγιση που συνθέτουν «Το Έργο», το αποτέλεσμα του οποίου ερεθίζει πνευματικά τον θεατή, κάνοντας τον μέρος του συνόλου.

Η αγάπη για την επιστήμη δεν βγαίνει μόνο μέσα από υπολογισμούς και δοκιμαστικούς σωλήνες ή πάνω σε πάγκους εργαστηρίων. Συχνά εκφράζεται πάνω σε καμβάδες, μέσα από φωτογραφικούς φακούς, μέσα από τον πηλό και κάθε μορφής τέχνης.

Διάρκεια έκθεσης: 22 Σεπτεμβρίου 2017 – 22 Νοεμβρίου 2017

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 π.μ.– 1:00 μ.μ. & 3:00 μ.μ. - 6:00 μ.μ.

                 Σάββατο      : 9:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ, 5 Οκτωβρίου 2017