22/02/2019 - Εμπλούτιζονται και πρασινίζουν οι παραλίες της Λάρνακας

Εμπλουτίζονται και πρασινίζουν οι παραλίες της Λάρνακας

Σειρά εμπλουτιστικών ενεργειών πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα σε παραλίες της Λάρνακας με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και της εικόνας των παραλιών.

Η πρωτοβουλία για τις ενέργειες αυτές ήταν της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας σε συνεργασία με τον ΚΟΤ (νυν Υφυπουργείο Τουρισμού) και το Δήμο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τα όρια του Δήμου Λάρνακας, φυτεύτηκαν φοινικόδεντρα στην παραλία της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου και παράλληλα, τοποθετήθηκαν σύνθετα παιγνίδια στην εν λόγω παραλία καθώς και στις παράλιες Μακένζυ και Καστέλα. Τέλος, πολύ σύντομα, θα δημιουργηθεί υπαίθριο γυμναστήριο στην παραλία Μακένζυ, με όργανα υψηλών προδιαγραφών.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, ευχαριστούν όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς και τονίζουν ότι η στενή συνεργασία με Φορείς, Υπηρεσίες και τον Ιδιωτικό Τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις και απόψεις, οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση των έργων.

Τέτοιες δράσεις συμβάλουν στον εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και των προσφερομένων υπηρεσιών που μπορούν αν απολαύουν τόσο οι δημότες όσο και  οι ξένοι επισκέπτες