28/03/2019 - Επίσημη Παράδοση στο Κοινό του Παιδότοπου στο Πάρκο Φανερωμένης

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ ΣΤΟ

ΠΑΡΚΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 

 

Παραδόθηκε σήμερα Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019, επίσημα στο Δήμο Λάρνακας ο Παιδότοπος στο Πάρκο Φανερωμένης.

 

Η δημιουργία του Παιδότοπου αυτού έγινε με χορηγία της NexTers Global Ltd

 

Ο κ. Κυριάκος Παφίτης, Διοικητικός Διευθυντής της NexTers Global Ltd,  ευχαρίστησε τον Δήμο Λάρνακας που έδωσε την ευκαιρία στην Εταιρεία να συνεισφέρει στην πόλη μας και κατ’ επέκταση στους δημότες.

 

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους της NexTers Global Ltd, ανέφερε ότι τέτοιου είδους ενέργειες θεωρούνται άκρως σημαντικές και βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε. Ευχή είναι, όπως η ενέργεια αυτή αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους Φορείς και Ιδιώτες.

 

Την παράδοση του Παιδότοπου πλαισίωσαν Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Υπηρεσιακοί Λειτουργοί και οι μικροί φίλοι του Δήμου Λάρνακας από δύο Νηπιαγωγεία της πόλης, οι οποίο παρευρεθήκαν και δήλωσαν ότι: «…το πάρκο μας δίνει παιγνίδι, ελευθερία, κέφι και ξεγνοιασιά!».

 

Ο Δήμος Λάρνακας, εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του ξανά προς την NexTers Global Ltd αλλά και προς όλες τις Εταιρείες που μέχρι τώρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, υπόβαλαν και υλοποίησαν προτάσεις  στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης και ανάλαβαν τη χρηματοδότηση της τοπιοτέχνησης, καλλωπισμού και συντήρησης πάρκων, κυκλικών νησίδων και άλλων πρασίνων σημείων.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ, 28 Μαρτίου 2019