19/05/2015 - Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις για τη διοργάνωση του αγώνα Τριάθλου την Κυριακή, 24 Μαΐου 2015, στη Λάρνακα

Ο Δήμος Λάρνακας, μέσα στα πλαίσια των δράσεων του για προώθηση του Αθλητισμού στην πόλη μας, σε συνεργασία με τον Τριαθλητικό Όμιλο Νηρέα και την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου, διοργανώνει, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, αγώνα Τριάθλου. Για τις ανάγκες του αγώνα θα ισχύουν από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, οι πιο κάτω  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  1. Κλείσιμο των δύο λωρίδων κυκλοφορίας ανατολικά της Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’, από τις 7.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επιτρέπουν τη διακίνηση οχημάτων με κατεύθυνση από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας προς τον κυκλικό κόμβο Λιμανιού, καθώς και τις αριστερόστροφες μετακινήσεις, από και προς τις παρόδιες οδούς.
  2. Κλείσιμο των δύο λωρίδων κυκλοφορίας ανατολικά της Λεωφ. Τάσου Παπαδόπουλου, από τις 7.00π.μ. μέχρι 11.00π.μ. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επιτρέπουν τις αριστερόστροφες μετακινήσεις, από και προς τις παρόδιες οδούς, με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Λιμανιού προς τον κυκλικό κόμβο παρά το Intercollege. Από τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού θα είναι κλειστή η πρόσβαση οχημάτων προς τη Λεωφ. Τάσου Παπαδόπουλου.
  3. Κλείσιμο των δύο λωρίδων κυκλοφορίας της Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, από τις 7.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επιτρέπουν τη διακίνηση οχημάτων με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Λιμανιού μέχρι τα φώτα τροχαίας, παρά την υπεραγορά Carrefour και θα απαγορεύουν τη διακίνηση οχημάτων από τα φώτα τροχαίας Carrefour με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού.
  4. Πεζοδρομοποίηση της περιοχής του Παραλιακού Μετώπου των Φοινικούδων και όλων των παρόδων που οδηγούν προς αυτό, από τις 7.00π.μ. μέχρι 12.00 μ.
  5. Πεζοδρομοποίηση της οδού Πιαλέ Πασά και τμήματος της Λεωφ. Τάσου Μητσόπουλου και όλων των παρόδων που οδηγούν προς αυτό  από τις 7.00π.μ. μέχρι 12.00 μ.
  6. Πεζοδρομοποίηση των οδών Τουράν, Μεχμέτ Αλί (μέρος), Χατζή Ιμπραήμ και άλλων οδών παρά το Μεσαιωνικό Κάστρο, από τις 7.00 π.μ. μέχρι 12.00 μ.
  7. Η οχηματική πρόσβαση από και προς τη Μαρίνα Λάρνακας να γίνεται από τη βόρεια είσοδο παρά την είσοδο του χώρου στάθμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.
  8. Όλα τα λεωφορεία που επηρεάζονται, να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές, καθώς και τη στάση λεωφορείων στη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ’ (έναντι Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας).
  9. Απαγόρευση της στάθμευσης κατά μήκος όλων των αναφερόμενων Λεωφόρων και  οδών.

Πληροφορίες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τηλ. 99676755.
Πληροφορίες για τη διοργάνωση στο τηλ. 99444447.