26/03/2021 - ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας επισκέφτηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2021 τις εγκαταστάσεις του Συσσίτιου Λάρνακας.   Ως γνωστό, το Συσσίτιο Λάρνακας, εδώ και 10 χρόνια προσφέρει καθημερινά φρέσκο ζεστό φαγητό σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας έτσι 450 οικογένειες που αναλογούν σε 1200 άτομα. Όλα αυτό γίνεται εφικτό αφού μια ομάδα εθελοντών ενωμένη, προσφέρει ακούραστα  καθημερινά ανεξαρτήτως αργιών, τις υπηρεσίες της.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε την Υπεύθυνη του Συσσιτίου καθώς και όλους τους  εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους, η οποία διακατέχεται από αλληλεγγύη για τους  συμπολίτες μας και επισήμανε ότι η προσπάθεια αυτή, γίνεται ακόμα πιο σημαντική, αφού η ομάδα προσφέρει από το υστέρημα του χρόνου της.

 

Το Συσσίτιο Λάρνακας, όπως και κάθε άλλη υπηρεσία προσφοράς, βρίσκεται πάντα σε συνεχή ανάγκη για αγαθά.  Για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει  στους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας, ειδικότερα με τις επιπλέον ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, απαιτείται συνεχής υλική ενίσχυση με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Όποιος από τους συνδημότες μας μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του βοηθώντας το κοινωνικό έργο του Συσσιτίου ή ακόμη να προσφέρει αγαθά πρώτης ανάγκης καλείται να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 99448154. Το Συσσίτιο Λάρνακας στεγάζεται στην οδό Γρίβα Διγενή 87 Γ.

Το Συσσίτιο Λάρνακας προσφέρει πρώτιστος ΑΓΑΠΗ και είναι ένα καταφύγιο ανθρωπιάς και προσφοράς.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 27 Μάρτιος 2021