22/11/2018 - Χριστούγεννα Στη Λάρνακα!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στη Λάρνακα!

 

Όταν υπάρχει κοινωνική συνοχή με απώτερο σκοπό την ευημερία της πόλης και την προσφορά προς τους Δημότες, τότε αυτό δημιουργεί ελπίδα και αισιοδοξία. Αυτό είναι που σαν Δήμος προσδοκούμε καθημερινά και ειδικότερα κάθε Χριστούγεννα.

 

Επιδίωξη μας και φέτος να γίνει η πόλη μας μια μεγάλη οικογένεια. Μία τεράστια αγκαλιά, γεμάτη θαλπωρή και οικογενειακή ζεστασιά. Κεντρικός πυρήνας αυτής της προσπάθειας είναι η αγάπη, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός και ο αλτρουισμός. Η Λάρνακα αγκαλιάζει όλους τους συνανθρώπους μας, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.

 

Τα Χριστούγεννα στη Λάρνακα πάντα μας χαρίζουν στιγμές ξεγνοιασιάς, ψυχικής ανάτασης και θαλπωρής. Η ρουτίνα και η καθημερινότητα δίνουν τη θέση τους στο χρώμα και στη χαρά και μετατρέπουν τη Λάρνακα σε μια πόλη δυναμική, ανθρώπινη και γιορτινή.

 

Ο Δήμος Λάρνακας, ως γνωστό πραγματοποιεί μια ολοκληρωμένη σειρά εκδηλώσεων, που πραγματοποιηθούν σε πολλά σημεία της πόλης. Όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα τα παιδιά, έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα.

 

Με γνώμονα αυτή την αποστολή και για καλύτερη επίτευξη της, με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά προς την πόλη της Λάρνακας, ο Δήμος απευθύνει ανοικτή πρόσκληση και δέχεται προτάσεις από Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Ιδιώτες και Επιχειρήσεις και στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης, για να γίνουν μέρος της προσπάθειας αυτής, χορηγώντας τις φετινές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις.

 

Η στενή συνεργασία Ιδιωτικού Τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, με αποτέλεσμα να προωθούνται και να υλοποιούνται έργα. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 24816596 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press.office@larnaka.com