07/02/2020 - Δείπνο προς τιμή των ευγργετών και των εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας

ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, σε εστιατόριο της Λάρνακας, δείπνο προς τιμή των ευεργετών και των εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου  Δήμου Λάρνακας.

 

Σκοπός του δείπνου ήταν η απόδοση ευχαριστιών από τον Δήμαρχο Λάρνακας και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,  για την ανιδιοτελή προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας.

 

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, η  Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας κ. Άντρη Ανδρέου, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, Υπηρεσιακοί Λειτουργοί του Δήμου Λάρνακας και οι ευεργέτες και οι  εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Πρόεδρος της Επιτροπής ευχαρίστησαν όλους τους Εθελοντές και επισήμαναν ότι προθέσεις και πράξεις όπως η προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας, αποτελούν μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις αλληλεγγύης για τους  συμπολίτες μας. Η πράξη αυτή γίνεται ακόμα πιο σημαντική, όταν προέρχεται από τους ευεργέτες και  εθελοντές, οι οποίοι με πάθος και θέληση αντιμετωπίζουν το συνάνθρωπό μας, προσφέροντας από το υστέρημα τους και το υστέρημα του χρόνου τους.

Η προσφορά προς το συνάνθρωπο είναι πράγματι μια υπόθεση καρδιάς. Είναι αυθόρμητη, χωρίς σκέψη και υπολογισμό. Είναι κάτι που πρέπει να μας διακατέχει και ανά πάσα στιγμή να γίνεται η κινητήρια δύναμη της κοινωνίας στην ομαδική υπέρβαση των προβλημάτων.