09/12/2015 - Εγκαίνια του Έργου Κατασκευής / Βελτίωσης της οδού Πιαλέ Πασά

Μέσα από ένα διήμερο εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Έργου Κατασκευής / Βελτίωσης της οδού Πιαλέ Πασά.

Οι εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 μεταξύ των ωρών 11.00 π.μ. με 3.00 μ.μ. και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 11.00 π.μ. θα τελεστούν τα εγκαίνια του Έργου, από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικο.

Το Έργο Κατασκευής / Βελτίωσης της οδού Πιαλέ Πασά, είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης για την προγραμματική περίοδο 2007 -2013.

Με την ολοκλήρωση του, το Έργο έχει αναβαθμίσει το Παραλιακό Μέτωπο της Λάρνακας, επαναπροσδιορίζοντας την πολιτισμική ταυτότητα του τόπου και των ανθρώπων του.

Η δαπάνη για την πραγματοποίηση των εγκαινίων είναι επιλέξιμη από τα πιο πάνω Ταμεία, προσβλέπει στην ανάδειξη και προβολή του Έργου και της σημασίας του για την πόλη της Λάρνακας.  

Στα πλαίσια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες, μεταξύ άλλων, θα συμμετέχουν μουσικά σχήματα, θεατρικές και χορευτικές ομάδες. Επίσης οι κεραμίστες της πόλης μαζί με σχολές ζωγραφικής και χειροτεχνίας θα  μοιραστούν την τέχνη τους με τους επισκέπτες.

Ο Δήμος Λάρνακας εγκαινιάζει το Έργο αυτό αναδεικνύοντας έμπρακτα, ότι οι κάτοικοι και οι ξένοι επισκέπτες, περπατούν, απολαμβάνουν και γνωρίζουν την οδό Πιαλέ Πασά.