ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Πατήστε εδώ για να δείτε τις διαδικασίες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λάρνακας προκηρύσσει την έναρξη πρόσκλησης υποβολής προσφορών για την πώληση 2 ακινήτων στην Αθήνα.

Τα προς πώληση ακίνητα είναι τα παρακάτω:

  1. Διαμέρισμα εμβαδού 46,97 τ.μ. στο δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας κείμενης στην Αθήνα στη θέση «Αγία Σιών» της συνοικίας Νεαπόλεως, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου της πόλεως Αθηνών, του ομώνυμου Δήμου, και επί της οδού Μαντζάρου με αριθμό 5.
  2. Διαμέρισμα εμβαδού 38,26 τ.μ. σε ημιυπόγειο μιας πολυκατοικία κείμενης στην Αθήνα κατά τη συνοικία «Μαλακατέ» και πλησίον της Γαλλικής Σχολής, όπισθεν του πολιτικού νοσοκομείου, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου της πόλεως Αθηνών, του ομώνυμου Δήμου και επί της οδού Γριβαίων με αριθμό 6.

Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων συμμετοχής είναι η Παρασκευή 21/10/2022 και ώρα 11:00 π.μ..

Οι όροι της πρόσκλησης υποβολής προσφορών παρέχονται στον ιστότοπο του Δήμου https://www.larnaka.org.cy, ενώ για πρόσθετες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 00357 – 24 653333 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: a.anastasiou@larnaka.com.