ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συγκοινωνίες

Λεωφορεία Λάρνακος ΖΗΝΩΝΑΣ Λτδ.

Η διακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποτελεί μια συνειδητή επιλογή για καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη, με στόχο τη μείωση των κυκλοφοριακών φόρτων αλλά και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στις πόλεις μας.

Η εταιρεία Λεωφορεία Λάρνακας «Ζήνωνας» Λτδ, έχει καθιερωθεί ως το σύστημα δημοσίων επιβατικών διαδρομών από τις 5 Ιουλίου 2010. Παρέχει σε όλους τους πολίτες, τον εργαζόμενο, τον μαθητή, τον φοιτητή, τον ηλικιωμένο, το άτομο με αναπηρίες, τον τουρίστα, ένα εξελιγμένο και ολοκληρωμένο δίκτυο  αστικών και περιφερειακών διαδρομών εντός της Επαρχίας Λάρνακας.

Οι προσπάθειες μας για βελτίωση των υποδομών του εξοπλισμού και των υπηρεσιών μας είναι συνεχής.  Σκοπός της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο επιβατικό κοινό μας, προσφέροντας επίσης την καλύτερη και ευκολότερη διακίνηση των διαδρομών. Στοχεύουμε επίσης να ενισχύσουμε τα δημόσια επιβατικά μας λεωφορεία και να αυξηθεί η χρήση του λεωφορείου και στην πόλη μας.  Παρέχεται συχνή εκπαίδευση του προσωπικού σε όλα τα επίπεδα κατάρτισης καθώς και συνεχής αναβάθμισης  του στόλου.  Πολύ σύντομα οι πολίτες της Λάρνακας θα έχουν στα χέρια τους ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο οδηγό πληροφόρησης για τα δρομολόγια των λεωφορείων μας. Το τηλεφωνικό μας Κέντρο είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε από τις 06:30 μέχρι και τις 22:00, καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες.

«Αλλάζω στάση … τώρα παίρνω Λεωφορείο … και στην Λάρνακα»