ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καλωσόρισμα

Μήνυμα Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα

 

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στην ανανεωνόμενη και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Δήμου Λάρνακας.

Στο επίκεντρο της συγκεκριμένης προσπάθειας βρίσκεται η  σωστή και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δήμου Λάρνακας με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία που αποτελούν σημαντικά ζητήματα για το δημόσιο συμφέρον.  Έτσι, όλες οι αποφάσεις, οι προϋπολογισμοί, οι ανακοινώσεις, οι προσκλήσεις, αναρτώνται σε καθημερινή βάση στην ιστοσελίδα μας. Παράλληλα, μέσα από αυτή, γίνεται μια σύντομη παρουσίαση των Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και μια σύντομη ενημέρωση άλλων Υπηρεσίες συναφή υπηρεσιών.

Για τον λόγο αυτό, θεωρώ ότι η σελίδα μας, αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο μέσα από το οποίο θέλουμε οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες της Λάρνακας, να ενημερώνονται για όλα τα τρέχοντα θέματα του Δήμου μας και να εξυπηρετούνται άμεσα, εύκολα και άνετα από το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή τους.

Πεποίθηση των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και έμενα προσωπικά είναι η διαρκής καινοτομία, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Για  τους επισκέπτες της Λάρνακας, η ιστοσελίδα μας αποτελεί την πιο θερμή μας πρόσκληση ώστε να απολαύσουν την παραδοσιακή φιλοξενία, να θαυμάσουν το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και να ανακαλύψουν τον πλούσιο πολιτισμό της πόλης μας, αφού η Λάρνακα, αναδεικνύοντας τα δικά της θέλγητρα, κερδίζει συνεχώς πολλούς ενθουσιώδεις φίλους.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Βασική παράμετρος της πολιτικής του Δήμου Λάρνακας είναι η διαρκής βελτίωση και επέκταση της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής αλλά και η θεσμική θωράκιση του τόπου, με στόχο την παροχή ολοένα καλύτερων υπηρεσιών, τη βελτιστοποίηση της άνεσης και της ασφάλειας επισκεπτών και κατοίκων, καθώς και την προστασία του ανεκτίμητου φυσικού – πολιτισμικού μας κεφαλαίου, στη βάση των αρχών της αειφόρου ανάπτυξης.

Με τις σκέψεις αυτές,εύχομαι σε όλους καλή περιήγηση στην αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Δήμου Λάρνακας.