ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γραφείο Δημοτικού Γραμματέα

Αγαπητοί συνδημότες και επισκέπτες,

Ο Δήμος Λάρνακας έχοντας αντιληφθεί τις προκλήσεις που δημιουργεί η νέα ψηφιακή εποχή, τις ψηφιακές απαιτήσεις που πολλαπλασιάστηκαν με την πανδημία αλλά και την ανάγκη για καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, σχεδίασε τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου. Γνώμονας του σχεδιασμού της αποτελεί η καλύτερη ενημέρωση του πολίτη και η άμεση εξυπηρέτησή του καθώς και η δημιουργία ενός συνεχούς διαύλου επικοινωνίας με τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Ο Δήμος Λάρνακας έρχεται ακόμη πιο κοντά στους δημότες του, υλοποιώντας την στρατηγική του για την ψηφιακή μετάβαση της πόλης μας σε έξυπνη πόλη (smart City) χρησιμοποιώντας καινοτόμες υπηρεσίες. Προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης,  παρουσιάζουμε τα όσα έχει να προσφέρει ο Δήμος μας, αναδεικνύοντας την ιστορία, τον πολιτισμό και τη μοναδικότητά του. Παράλληλα, τα νέα ψηφιακά εργαλεία της ιστοσελίδας δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες/δημότες να εξυπηρετούνται άμεσα, να παρακολουθούν το δημοτικό έργο και να ενημερώνονται καθημερινά εύκολα και γρήγορα για τα νέα του Δήμου, τις πολιτιστικές δραστηριότητες, τα αναπτυξιακά έργα, τις υπηρεσίες του Δήμου και άλλες βοηθητικές πληροφορίες που ενδιαφέρουν.

Με την πεποίθηση ότι η νέα ιστοσελίδα μας θα γίνει ο νέος διαδικτυακός τόπος ευρείας χρήσης όλων μας, σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Ανδρέας Λουκά
Δημοτικός Γραμματέας